O nama

DRUGAČIJI, NOVI OKUSI

Povijest restorana u Osijeku je prilično duga, Osječani i Slavonci su poznati kao zahtjevna ´publika´ kada je hrana u pitanju pa je stoga ovdje razina usluge i kvalitete jela na prilično visokoj razini. Slavonski restorani, restorani s ribljim specijalitetima, pizzerije, slastičarnice, kineski i meksički restorani, kebabi…sve to možete pronaći u Osijeku i sigurni smo da svi imaju štošta za ponuditi svojim gostima. Ipak, naš je tim pronašao svoje mjesto u gradu s idejom da obogati osječku ponudu nečim novim – američkim okusima. Američko meso, američki hamburgeri i odresci, wrapovi, salate, pizze i deserti su planetarno popularni i od sada dostupni u centru grada.

AMERIČKI INTERIJER

Nakon što je osmišljena i razrađena temeljna ideja, odlučili smo Ameriku oživjeti i u drugim segmentima poslovanja. Tako smo i ambijent uredili u američkom štihu, s mnogim detaljima za koje smo uvjerenja kako će unutar restorana napraviti jednu drugačiju, topliju i zanimljivu atmosferu. Naravno, izgled interijera možete sami provjeriti u galeriji fotografija. Restoranom dominira drvo, a prostor je ispunjen detaljima koje nećete svakodnevno pronaći u restoranima. Tu mislimo na stolni nogomet, loptu za ragbi, satovi koji pokazuju vrijeme u različitim vremenskim zonama, makete, posteri, jastučići i ostale predmete koji su tako karakteristični za američku kulturu.

ISKUSNO I LJUBAZNO OSOBLJE

E, kada smo ideju s američkim okusima nadogradili s američkim interijerom, na red je došao pronalazak ljudi koji će moći te ideje i koncept sprovesti u djelo. Glavni kuhar Nenad Komes svakako je jedna od osoba koja može takvu ideju pretvoriti u realnost pa smo ga stoga angažirali jer su njegovo znanje i iskustvo prijeko potrebne kvalitete pomoću kojih možemo ostvariti unikatnu ponudu za svoje goste. Osim kuhara, na zadovoljstvo naših gostiju paze konobari i konobarice koji će se pobrinuti da vam niti u jednom trenutku boravka u American bar Dollaru ne nedostaje nešto na stolu.

OCIJENITE JESMO LI NAJBOLJI RESTORAN U OSIJEKU

Nadamo se kako ste dobili uvid u ´politiku´ American bar Dollara, a naravno da nećemo putem teksta otkriti sve detalje na koje možete naići u našem restoranu. Stoga vas pozivamo da nas posjetite u Županijskoj ulici 5 i bar na kratko postanete pravi Amerikanac. Dobar tek!